Startplaats

Vertrekken kan elke ochtend tussen 9.00 en 11.30 vanaf het terrein van GSC/ODS, Nieuwe Noordpolderweg 50 te Dordrecht (2 km van het historische centrum). Deelnemers kunnen elke dag kiezen uit de afstanden: 30, 50 of 80 kilometer.

Voor alle manieren waarop je bij de start kunt komen is een speciale pagina gemaakt. Klik daarvoor hier.

Hoe te fietsen

Routes kunnen op verschillende manieren worden gevolgd:

  • Via pijlen langs de route, elke dag krijgt zijn eigen kleur.
  • Voorafgaand aan het evenement worden de routebeschrijvingen en de GPS-tracks (links) voor verschillende systemen verzonden naar de inschrijvers.
  • Via de kaartjes die in de informatiegids zijn opgenomen.

 

28 mei

Stoomroutes

Het weekend voorafgaand aan onze week vindt Dordt in Stoom plaats. Een tweejaarlijks evenement, en het grootste stoomevenement in Europa. De routes zullen gaan langs de plaatsen waar we nog een stukje van het evenement kunnen opsnuiven.

Zicht op de skyline van Dordrecht

29 mei

Kastelenroutes.

In 2024 is op deze dag in heel Nederland speciale aandacht voor de kastelen. Wij zullen deze gelegenheid gebruiken om kastelen in de regio in de routes op te nemen.

30 mei

Rond in Dordt

Vanwege onze tiende fietsvierdaagse zullen wij deze speciale dag gebruiken om veel van Dordrecht te laten zien. Dus Rond in Dordt.

.

31 mei

Tour de femme

Op 13 augustus 2024 zal de Tour de Femme in Dordrecht starten. Dat heeft ons uitgedaagd om voor de deelnemers vandaag veel van de route verkennen die in augustus wordt afgelegd.

3 juni

Zaterdag is er in Dordrecht ter gelegenheid van de Wereldfietsdag speciaal een fietsfestival. Hiervoor zijn ook de deelnemers van Rond Uit Dordrecht uitgenodigd.

 

Nederland, Dordrecht, 13–08-2021
Summer Games
Dordtsport
Fietstocht vanaf Duurzaamheidscentrum
foto: Ronald van den Heerik

Deel deze pagina